Thêta Herfstregatta

Welkom op de website van de Thêta Herfstregatta, welke in 2023 plaats zal vinden in het weekend van 30 september en 1 oktober op het Eindhovensch Kanaal. Kom genieten van onze heerlijke Hambo's met korting en exclusieve content van onze eigen Radio Herfstregatta!

Eerste wedstrijd Najaarsbokaal

Wij organiseren de eerste wedstrijd van de Najaarsbokaal. Hierom zullen ervaren roeiers dit jaar een tweekamp roeien, bestaande uit 250 meter en 2100 meter. Deze afstanden zullen achter elkaar in hetzelfde blok worden verroeid.

In dit weekend zullen de aspirantleden tijdens de spectaculaire C4+-boord aan boord races tegen andere aspitrantenploegen strijden in het Spetterfestijn. Dit spektakel zal aan het begin van de avond losbarsten en doorgaan als de duisternis is ingevallen met prachtige lichteffecten.

NIEUW: Dit jaar zal alleen het vlot van E.S.R. Thêta worden gebruikt als inlegplaats. De indeling van alle BotenWagens bij E.S.R. Thêta zal hierom een paar weken voor de wedstrijd bekend worden gemaakt en zal strikt moeten worden gevolgd.

Tentfeest

Op zaterdagavond 30 september zal er weer een schittermagisch tentfeest plaatsvinden met natuurlijk weer een fantastische band. Kaartenverkoop zal via onze instagram gaan. Hou dus onze socials in de gaten voor updates!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overnachten op Locatie

Dit jaar kan je overnachten op de camping of in de blokhut bij Hike Groep scouting Geldrop! Via onze ticketverkoop kan je een kampeerplek ticket bemachtigen of een ticket voor een plek in de blokhut.
Let op: Bij beide tickets moet je zorgen voor Eigen Slaapspullen. Bij de kampeerplek ticket zorg je ook voor een eigen tent.

  • Kampeerplek ticket:          € 8,- p.p.
  • Plek in de Blokhut ticket:  € 10,- p.p.
     

Locatie camping

Let op: Vanaf E.S.R. Thêta is de camping volgens google maps 16 minuten fietsen. Lopend doe je hier 50 minuten over.

Dit is de locatie van de camping: Maps
Dit is de Route van E.S.R. Thêta naar de camping: Route

 

Deelnemers

Informatie voor deelnemers is te vinden onder de volgende links:

Tijdschema: Het tijdschema is te vinden onder programma.

Inschrijvingen: Huidige inschrijvingen zijn te vinden bij KNRB inschrijvingen.
Meer informatie over inschrijven is te vinden bij inschrijvingen.

Loting: Informatie over de loting is te vinden onder loting.

Uitslagen: Uitslagen van de Herfstregatta zullen te vinden zijn onder uitslagen.
Hier zijn ook de uitslagen van oudere edities te vinden.

Stuurlieden: De stuurliedenvergadering van 2022 is hier te vinden.