Thêta Herfstregatta

Welkom op de website van de Thêta Herfstregatta, welke in 2022 plaats zal vinden in het weekend van 1 en 2 oktober op het Eindhovensch Kanaal.

De ervaren roeiers zullen dit jaar een tweekamp roeien, bestaande uit 250 meter en 2100 meter. Deze afstanden zullen achter elkaar in hetzelfde blok worden geroeid.

In dit weekend zullen de eerstejaars tijdens de spectaculaire C4+-boord aan boord races tegen andere eerstejaarsploegen strijden. De C4+ poule wedstrijden zullen aan het begin van de avond losbarsten en doorgaan als de duisternis is ingevallen met prachtige lichteffecten.

In verband met beperkte ruimte in de botenloods en op het vlot zal dit jaar de E.R.V. Beatrix ook als inlegplaats worden opengesteld. Ook hier is er de mogelijkheid om drankjes te nuttigen in de sociëteit en er worden ook hamburgers gebakken.

Op de zaterdagavond vindt er weer een schittermagisch tenfeest plaats met natuurlijk een fantastiche band. Hier zal het bier rijk vloeien de geswingd worden met de heupen.

 

 

 

 

Deelnemers

Informatie voor deelnemers is te vinden onder de volgende links:

Tijdschema: Het tijdschema is te vinden onder programma.

Inschrijvingen: Huidige inschrijvingen zijn te vinden bij KNRB inschrijvingen. Meer informatie over inschrijven is te vinden bij inschrijvingen.

Loting: Informatie over de loting is te vinden onder loting.

Uitslagen: Uitslagen van de Herfstregatta zullen te vinden zijn onder uitslagen. Hier zijn ook de uitslagen van oudere edities te vinden.

Stuurlieden: De stuurliedenvergadering van 2022 is hier te vinden.