Thêta Herfstregatta

Welkom op de website van de Thêta Herfstregatta, welke dit jaar plaats zal vinden in het weekend van 28 en 29 september op het Eindhovensch Kanaal.

In dit weekend zullen de eerstejaars tijdens de spectaculaire C4+-boord aan boord races tegen andere eerstejaarsploegen strijden. De C4+ poule wedstrijden zullen aan het eind van de middag losbarsten en doorgaan als de duisternis is ingevallen met prachtige lichteffecten.

De ervaren roeiers zullen op zaterdag eerder beginnen. Zij zullen hun tanden kunnen zetten in het eerste gedeelte van de vierkamp, bestaande uit 1000 meter, 250 meter en 2100 meter.

Wanneer de laatste eerstejaars C4+ poulewedstrijd afgelopen is dan zal er een feest losbarsten in de tent naast de loods. Een band zal het dak van de tent afblazen en een bierestafette zal moeten bewijzen wie buiten de boot het beste kan presteren. Het feest zal vervolgens in de sociëteit van Thêta doorgaan tot in de vroege uurtjes.

Als het laatste biertje achterover geslagen is en de voorbereidingen voor de volgende dag volbracht zijn, kan men rustig zijn tent opzoeken. De mogelijkheid bestaat namelijk om de nacht naast de loods door te brengen, dus neemt vooral uw tenten mee.

Op zondag kunnen de ervaren roeiers zichzelf op de proef stellen tijdens het resterende deel van de vierkamp: de 4200 meter. Tevens vinden de halve finales en de finale der Onervaren C4+-en plaats. Een ware veldslag op het water en een lust voor het oog van de echte roeiliefhebber!

Tot ziens op de Thêta Herfstregatta!